Dinamikus Hatha Jóga

Csabay Erika Baba- mama, Kismama és Hatha jógaoktató vagyok.

2011-ben szereztem az első diplomámat, Budapesten az Asram Jógastúdióban, majd 2012-ben és 2014-ben. Varga Judit, Sáfrán Ildikó és Kádár Zoltán voltak az oktatóim. 2014-ben elvégeztem egy intenzív Vinyasa Flow képzést is Menyhárt Ervinnél.

A jóga teljesen megváltoztatta az életem pozitív értelemben. Segít ellazulni, ugyanakkor folyamatosan energikussá is tesz. Szeretném neked is továbbadni ezt az életérzést.

Oktattam Egyiptomban, és Spanyolországban is több alkalommal.

Ott a Dinamikus Hatha Jóga volt a kedvelt.

A szakirodalom szerint a dinamikus jóga a klasszikus hatha jóga ászanákból és a pilatesből merítkezik. Fő célja az erő és a hajlékonyság fejlesztése, a megrövidült izmok nyújtása, és a gerinc karbantartása. Aki a hagyományos aerobikos órákon szocializálódott, annak nagyon más világ, mint mondjuk egy lépcsőzős vagy labdás óra - nekem könnyebb és változatosabb - nekik fárasztóbb, nagy hajlékonyságot követelő lehet. Nagyobb testtudatosságot, és másfajta figyelmet igényel. Kevésbé görcsös, nincsenek az extra igénybevételek, kímélőbb.

Az edzés rövid bemelegítéssel, nyújtásokkal kezdődik, folyamatosan középerős a tempó, lehet bírni, nincsenek monoton és fárasztó ismétlések. Előszeretettel kombinálja más gyakorlatokkal a Napüdvözletetek és amelyek a jógában alap energetizáló gyakorlatsorok.

Hozhatsz magaddal saját jógaszőnyeget, törölközőt, de közben a víz fogyasztás nem javasolt.

Várlak benneteket szerdánként 19:30-21:00-ig az órámra.

Érdeklődni EnerChi jóga +36 20 333 85 83
Csabay Erika Jógaoktató