Szivárványkezelés

A CRANIOSACRALIS- és a SZIVÁRVÁNY- blokkoldó, pihentető, egészségmegőrző, és -megelőző kezelések.

Testünk szövet-memóriájában megőriz minden átélt fizikai- és érzelmi esemény-lenyomatot, melyek blokkolják a testben (a sejtekben, szöveteinkben, szerveinkben, a meridiánokban, csakráinkban, rendszereinkben pl. a craniosacralis) a szabad energiaáramlást. A kezelések hatására ezek a blokkok oldódnak (fel).

A CRANIOSACRALIS KEZELÉS alatt alkalmazott mozdulatok gyengédek, finomak. Alig érezhető nyomást, finom érintést használok, miközben figyelem a test folyamatait és követem azokat. Mikor a trauma-emléknyom a tudattalanból felkerül az éber tudatba, az feldolgozhatóvá és feloldhatóvá válik.

A kezelt érezheti az agyi-gerincevelői folyadék áramlásának gyengéd áramlását a testben, mint egy hullámot, amely az idegrendszer lenyugvásával jár együtt.

A SZIVÁRVÁNY TECHNIKÁJA alatt lágy, folyamatos érintéssel dolgozom, kicsit olyan érzés, mint a simogatás. Itt is lehetnek a kezeltnek érzései. Érezhet bizsergést, meleget, hideget, illetve esetleges fájdalomérzetek is jelentkezhetnek, de ezek tapasztalat szerint átmeneti jellegűek. Ami fontos, a tisztulási folyamat, mely egyaránt minden kezelés alappillére...

A kezelésekre bejelentkezni az alábbi elérhetőségeken lehet:

+36 30 330 4115

mese.szivarvany@gmail.com

fb: Mese S. Szűcs