Talpreflexológia

A talpon rengeteg idegvégződés találtható. A talpmasszázs során ezek ingerlésével az egész szervezetet tudjuk kezelni. A talpat úgy kell elképzelni, mint a szervezet különleges térképét. A talp egyes pontjai megfeleltethetőek a különböző szerveknek. Ezeknek a pontoknak a stimulálásával az egész szervezetünkre komoly hatást tudunk gyakorolni.
A szervi megbetegedések egyik fő oka, ha az energiák nem tudnak szabadon áramolni. Azonban, ha megkeressük az érintett speciális zónát, akkor az adott ponton történő masszírozás segítségével az egyensúly helyreállítható.                                                                                                                                                

A talpmasszázsnak köszönhetően ideálisan szabályozni lehet a hormontermelő mirigyek működését. A legtöbbek számára viszont a fájdalomcsökkentő hatása miatt bír rendkívül fontos jelentőséggel. A talpmasszázs kiváló lehetőséget biztosít az immunrendszer erősítésre, így például az allergiás, reumás és asztmás megbetegedések kezelésére is hatékony megoldást nyújt. Vérserkentő hatása következtében pedig kifejezetten ajánlott a bőrbetegségek gyógyítására is. A talpmasszázs az előbb említett problémák orvoslása mellett kiváló relaxációs lehetőséget nyújt az egésznapi munka után, nem beszélve azokról, akik főleg állómunkát végzenek.
A talpmasszázs segítségével az egész testet gyógyíthatjuk, tisztíthatjuk és elláthatjuk energiával. A masszázs serkenti a vér- és nyirokkeringést, ezért el tudja távolítani az esetleges lerakódásokat és salakanyagokat a szervezetből.
A talpreflexológia az egészséget megtartó életerők tudatos és célirányos serkentése ujjnyomással a reflexológiai területeken, a megfelelő zónákra még a fájdalom küszöb alatti nyomáserősséggel.

A kezelésre bejelentkezni az alábbi elérhetőségeken lehet:

+36 30 330 4115

mese.szivarvany@gmail.com

fb: Mese S. Szűcs"